dnes je 25.4.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Povinnosti pre potravinárske prevádzky v roku 2020

30.4.2020, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2020.04.4.1 Povinnosti pre potravinárske prevádzky v roku 2020

Alexander Sicher

Odborným názvom pre gastronomické – potravinárske zariadenie je „zariadenie spoločného stravovania”. Na podnikanie v oblasti prevádzkovania zariadenia spoločného stravovania sú kladené osobitné požiadavky, pretože v takomto zariadení pri svojej činnosti dochádza ku kontaktu s potravinami (epidemiologicky závažná

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia.

Ako funguje predplatné?

  • Prístup získate ihneď po uhradení faktúry. 
  • Ak nie ste u nás registrovaní, registráciu Vám založíme
    automaticky priamo pri objednávke.
  • Ako predplatiteľ sa môžete do produktu kedykoľvek 
    a odkiaľkoľvek prihlásiť.
  • Viac o produkte zistíte na tejto stránke.