dnes je 8.5.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

BOZP a hygiena v potravinárstve v roku 2020

29.9.2020, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2020.09.9.4 BOZP a hygiena v potravinárstve v roku 2020

Ing. Jozef Mikula, PhD.


Aké sú všeobecné požiadavky na zaistenie BOZP v potravinárskom priemysle a na technické zariadenia v tomto priemysle? Aké sú špecifické požiadavky na pracoviskách s nebezpečnými faktormi pracovného prostredia v potravinárstve a najčastejšie poskytované účinné OOPP?

Odpoveď:

Hygiena v potravinárskom priemysle

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia.

Ako funguje predplatné?

  • Prístup získate ihneď po uhradení faktúry. 
  • Ak nie ste u nás registrovaní, registráciu Vám založíme
    automaticky priamo pri objednávke.
  • Ako predplatiteľ sa môžete do produktu kedykoľvek 
    a odkiaľkoľvek prihlásiť.
  • Viac o produkte zistíte na tejto stránke.