dnes je 27.4.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Riziká a nebezpečenstvá v kuchyniach v odvetví HORECA

22.2.2024, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2024.02.1.1 Riziká a nebezpečenstvá v kuchyniach v odvetví HORECA

Ing. Lenka Pénzešová Švecová, MBA

Kuchyne v gastronomických zariadeniach sú miestom, kde sa stretávajú vášne, kreativita a zároveň aj rôzne bezpečnostné a požiarne riziká. V súčasnej dobe, s príchodom nových technológií, zariadení a materiálov, sa stáva nevyhnutnosťou zamerať sa na bezpečnosť pracovného

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia.

Ako funguje predplatné?

  • Prístup získate ihneď po uhradení faktúry. 
  • Ak nie ste u nás registrovaní, registráciu Vám založíme
    automaticky priamo pri objednávke.
  • Ako predplatiteľ sa môžete do produktu kedykoľvek 
    a odkiaľkoľvek prihlásiť.
  • Viac o produkte zistíte na tejto stránke.